Voor wie

Koenraed is er voor en door ondernemende werkgevers. Een deelnemer van Koenraed komt in een community terecht en heeft toegang tot de verschillende pakketten. Een wereld waarin alle facetten aanwezig zijn, die het voor de onderneming gemakkelijk moeten maken om zijn of haar sociale doelen te verwezenlijken of te behouden.

Deelnemende bedrijven (vergelijkbaar met “leden” van een vereniging) van Koenraed bepalen op basis van hun behoefte de ontwikkeling en organisatie van de diensten. De deelnemers betalen een jaarlijkse bijdrage en kunnen afhankelijk van het gewenste pakket vrijblijvend gebruik maken van de exclusieve diensten uit het onderstaande palet.

Bedrijven en werkgevers

Koenraed verenigt ondernemers uit de regio Eindhoven die wat terug willen doen voor de maatschappij. Die bereid zijn te investeren volgens social return principes. En zich willen conformeren aan PSO normen. Met name middelgrote bedrijven die wel baat hebben aan uitbreiding van personeel, maar niet de tijd om alle regels zich eigen te maken. Bedrijven die gebruik willen maken van collectieve afspraken en willen investeren.

meer over de voordelen voor bedrijven

Partners

Naast Gemeente Eindhoven en verschillende re-integratiebedrijven heeft Koenraed gesprekken met veel mogelijke partners die zich willen verbinden aan Koenraed Alle partners hebben iets te bieden aan de aangesloten bedrijven of kandidaten op het gebied van HR+ diensten. Namens de deelnemende ondernemers maakt Koenraed afspraken met partners die voor iedereen iets opleveren.

meer over de mogelijkheden voor partners

Kandidaten

Het uiteindelijke doel van Koenraed is om wellicht jou aan een baan te helpen. Koenraed is echter geen re-integratiebureau. We kunnen dan ook niet rechtstreeks met iedereen contact hebben. We stemmen af met werkgevers voor mogelijke vacatures en met begeleidende bureaus om geschikte kandidaten te kwalificeren. Wil jij aan de slag bij een van de deelnemende organisaties, maak dit dan kenbaar bij je re-integratiebureau en/of uitkeringsinstantie. Grote kans, dat wij al met hen in contact zijn.

meer over kandidaten