Schrijf je in voor de nieuwe masterclass ‘Sociaal ondernemen op de werkvloer’

Geplaatst op: 16 april 2018

Veel bedrijven zijn gemotiveerd om bij te dragen aan het sociaal ondernemen door zij-instromers een kans te bieden op werk, maar lopen tegen allerlei praktische problemen aan. De druk op de productie, kortom de hectiek op de werkplek maakt het vaak onmogelijk om deze instromers verantwoord te kunnen begeleiden.  Om die reden heeft Koenraed in samenwerking met Bouwmensen een masterclass opgezet, speciaal voor de begeleiders op de werkvloer.

Masterclass

De deelnemers worden getraind en krijgen handvatten aangereikt voor een optimale begeleiding van de instromers.
Diverse aspecten komen aan bod: culturele verschillen en verslavingsproblematiek bijvoorbeeld, maar ook het stellen van grenzen, veiligheid en gesprekstechnieken. Deze onderwerpen worden vanuit herkenbare praktische situaties behandeld.

Inhoud programma en kosten

De masterclass wordt verzorgd door experts uit de praktijk en is opgebouwd uit drie avondbijeenkomsten van 16:00 – 19:00 uur (inclusief broodje en soep) die wekelijks Eindhoven plaatsvinden op de locatie van Bouwmensen. Welke avond kan in overleg besproken worden.

De kosten bedragen €295,- per deelnemer (exclusief BTW). Gemeente Eindhoven steunt dit initiatief  en financiert deze opleiding met een voucher van €150,- per deelnemer.

Interesse?

Neem hiervoor contact met ons op: info@koenraed.nl of via 040-304 17 37.

U wordt dan zo spoedig mogelijk aanvullend geïnformeerd.