Tweede succesvolle masterclass afgerond

Geplaatst op: 9 februari 2018
Onlangs is de masterclass Omgaan met ‘social return’ op de werkvloer  voor de tweede keer succesvol afgerond. Deze masterclass is een coproductie van Bouwmensen en Koenraed. Gemeente Eindhoven is hier dermate enthousiast over, dat zij een financiële bijdrage doet voor elke deelnemer. Elke deelnemer krijgt hierdoor de helft van de kosten terug. Let op: dit geldt alleen voor de eerste 50 deelnemers.
De opbouw van de masterclass is een  interactieve wijze van kennisdeling. Deze wordt zeer gewaardeerd door de deelnemers. Men krijgt handvatten hoe duurzaam draagvlak te creëren voor de medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. De opleiding bestaat uit drie avonden met als onderwerpen: jongeren met een beperking, het gebruik van geestverruimende middelen en de cultuurverschillen. De rode draad in de driedaagse opleiding: wat heeft mijn medewerker/collega nodig om zo goed mogelijk en duurzaam te kunnen functioneren op de werkvloer?  De derde masterclass start binnenkort. Binnenkort volgt de uitnodiging. Nu al inschrijven kan natuurlijk ook.